News and Events- Bill Meaney in his office smiling

Global Başkan'dan Mesaj

3. Global Başkan'dan Mesaj

IRON MOUNTAIN GLOBAL BAŞKANININ LOGO LANSMANI VE BÜYÜME FIRSATLARIYLA İLGİLİ MESAJI

Artık, 70 yıl önce kurulan Iron Mountain'dan farklı bir şirketiz. Elbette, her zaman güvene dayalı aralıksız hizmet anlayışımız ve arşiv çözümlerimizle müşterilerimizin en değerli varlıklarını korumaya ve onların yanlarında olmaya devam ediyoruz.

Daha fazlasını yapma arzumuz, müşterilerimizin bize yıllardır duydukları güvenin doğrudan bir sonucudur. Ve biz bununla gurur duyuyoruz. Öyle ki 70 yıllık tarihimizde müşterilerimize daha fazla değer kattığımız bir anı yaşıyoruz.

Geçtiğimiz yıl bize ne kadar dayanıklı olduğumuzu gösterdi. Fiziksel belge ve bilgi yönetimi hizmetlerimizi kesintisiz bir şekilde sunmaya devam edebileceğimizi ve müşterilerimizin saklamamız için bize emanet ettikleri varlıklara daha fazla erişim ve yenilikçi çözümler sunmanın ötesine geçebileceğimizi öğretti. Aynı zamanda, müşterilerimizin tüm bu ihtiyaçlarını en hızlı şekilde ve uygun ölçekte gerçekleştirebileceğimizi gördük.

Son beş yılda, müşteri geribildirimlerini dikkate alarak bilinçli bir şekilde yatırım yaptığımız ve geliştirdiğimiz çözümler sayesinde hizmet verdiğimiz toplam adreslenebilir pazarı 80 milyar doların üzerine çıkardık. Yeni geliştirilmiş ürün ve hizmetler pazarı 8 kattan fazla büyütmekle kalmadı, aynı zamanda gerçekleştirdiğimiz bu yatırımlar sayesinde bu yeni alanlar çift haneli büyüme oranlarına ulaşmayı sağladı.

Sunduğumuz tüm bu hizmetlerle müşterilerimizin dijital dönüşüm yolculuklarına devam etmelerine yardımcı oluyor ve pandemiyle birlikte değişen ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeye devam ediyoruz.

Ürün, Çözüm Ağımızı Genişletiyor; Yenilikçi Yaklaşımımızla Hızla Büyüyoruz

Müşterilerimiz dijital olarak dönüşürken onlar için en büyük değeri ortaya çıkarabileceğimiz yedi temel alana odaklanıyor, hizmet sunduğumuz her pazarda bu çözümlerin tamamını hayata geçirmek için hızla çalışıyoruz:

• İçerik Hizmeti Platformu (CSP) -- Müşterilerimizin karşılaştığı zorlukların üstesinden gelmesine yardımcı olmak için fiziksel ve dijital içeriği bir araya getiren gelişmiş Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi (AI/ML) özelliklerine sahip pazardaki tek platformu sunuyoruz.
  • Güvenli Çevrim Dışı Depolama -- Siber saldırılara karşı ek güvenlik sağlamak için hava boşluklu, iş yeri dışında iklim kontrollü bir kasada, çevrim dışı veri depolama hizmeti sağlıyoruz.
  • BT Varlığını Güvenle Elden Çıkarma Süreci (SITAD) -- Yeni veya kullanılmış elektronik ekipmanların güvenli ve çevreye duyarlı olarak sorumlu bir şekilde imha etme sürecini yürütmek üzere veri güvenliği ve gözetim zinciri alanındaki güçlü mirasımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz.
  • Güzel Sanatlar ve Eğlence Sektörlerine Yönelik Çözümler – Fiziksel ve dijital arşiv hizmetlerinin ötesinde geleceğe yön veren bir büyüme stratejisiyle hareket ediyor, sanat eserlerini koruyarak yönetilmesine yardımcı oluyor, sanatçıların ve stüdyoların restorasyon ve sanat eserlerini daha geniş kitlelere ulaştırma ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyoruz.
  • Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler -- Küçük ve orta ölçekli işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik güvenilir bilgi yönetim programlarımız ile kendi bilgileri üzerindeki kontrolü ellerinde tutmalarına ve iş sürekliliğini sağlamalarına yardımcı oluyoruz.
  • Veri Merkezleri -- Kuzey Amerika, Avrupa ve Asya’da toplam 15 lokasyonda yüzde 100 yenilenebilir enerjiyle desteklenen güvenli ve yasalara uyumlu veri merkezlerimizle, işletmelerin kullandığı genel bulut sunucuları ve özel bulut sunucuları arasında hibrit BT altyapı çözümleri elde etmelerini sağlıyoruz.
  • Tüketicilere Yönelik Saklama Hizmeti -- MakeSpace ile ortaklığımız sayesinde sahip olduğumuz kapıdan kapıya teslim saklama modeliyle son tüketicinin saklama ve lojistik uzmanlığımıza erişimini daha da kolaylaştırıyoruz.

Bugünün Iron Mountain'ını Tanımlıyoruz

Çözümlerimizi ve müşterilerimize hizmet sunma şeklimizi geliştiriyorsak, iletişimimizi ve kendimizi bir marka olarak öne çıkarma tarzımızla da dönüşümümüzü göstermeliyiz.

Bu nedenle, kapsamlı hizmetlerimizi yansıtan ve dijital dönüşüm çözümlerimiz de dahil olmak üzere müşterilerimizin bilgi yönetimi yolculuklarına kattığımız değeri destekleyen yeni marka kimliğimizi duyurmaktan gurur duyuyorum.

Bu doğrultuda belirlediğimiz yeni mottomuz CLIMB HIGHER™ (Daha Yükseğe Tırmanın) ile müşterilerimizin fiziksel ve dijital varlıklarını yönetmelerine ve bunları eyleme geçirilebilir içgörülere dönüştürmelerine yardımcı olarak yeni zirvelere ulaşmalarını sağlayan stratejik ortaklığımızın hikâyesini anlatıyoruz.

Yeni logomuz ve mottomuzla birlikte yeni hedefimiz: “Yenilikçi yaklaşımımız ve sosyal sorumluluk bilincimiz ile müşterilerimizin en değerli varlıklarını koruyan ve bu varlıklardan değer yaratan en güvendikleri iş ortağı olmaya devam edeceğiz.”

Fortune 1000 listesindeki 950 şirket dahil olmak üzere hizmet verdiğimiz 225.000'den fazla global müşterimiz, sakladıkları varlıklarından daha fazla değer elde etmek için olağanüstü bir baskıyla karşı karşıya. Tam da bu noktada, Iron Mountain olarak gerçekleştirdiğimiz bu dönüşümle müşterilerimize yenilikçi uygulamalar sunuyoruz.

Gelecek yıllarda da ilham veren ve fark yaratan hizmetlerimizle sektörümüzdeki yeniliklere öncülük ederek müşterilerimize en iyi şekilde hizmet verebilmek için mottomuzdaki gibi onlarla birlikte daha yükseğe tırmanmaya devam edeceğiz.

Saygılarımla,

Bill Meaney